Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητές μας συμπατριώτισσες κι αγαπητοί μας συμπατριώτες


Τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010  έδωσαν στην παράταξή μας  751 έγκυρες ψήφους ποσοστό  27,02 και 3 έδρες στο δημοτικό Συμβούλιο.  Εκλεγμένοι δημοτικοί Σύμβουλοι είναι :
Η  Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή,
Η Λία  Τομπαζιάδη και
Ο Γιώργος Νεοφώτιστος.
Τα αποτελέσματα αυτά, ουσιαστικά αναδεικνύουν  νικητές της  εκλογικής  αναμέτρησης  εμας,αφού καταφέραμε , σε τόσο μικρό διάστημα κι έχοντας αντίπαλο το χρόνο,να κερδίσουμε  την ψήφο περίπου του 1/3 των ψηφισάντων  και την εκτίμηση πολύ μεγαλύτερου ποσοστού.
Απευθυνόμαστε πρώτα σε σας  αγαπητοί μας ψηφοφόροι  μας και σας  ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για την εμπιστοσύνη  που μας δείξατε. Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντί σας  και του χρέους μας να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης, που σας   υποσχόμαστε  πως δε θα προδώσουμε . Θα σας εκπροσωπήσουμε επάξια και θα είμαστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο η φωνή σας τα μάτια και τα αυτιά σας  αφού  θα εκφράζουμε  τις απόψεις και τις θέσεις σας  και θα σας ενημερώνουμε συχνά,  κρατώντας στενή επαφή μαζί σας
Ευχαριστούμε  επίσης όλους εσάς , που μπορεί να μη μας ψηφίσατε, αλλά μας καλοδεχτήκατε όταν περάσαμε από τα σπίτια σας όταν  μοιράσαμε τα ενημερωτικά μας φυλλάδια,  και μας ενθαρρύνατε   με τα λόγια ή το χαμόγελό  σας. Λυπόμαστε που δεν καταφέραμε να σας πείσουμε.
Ευχαριστούμε  κι εσάς  τους λίγους, που χλευάσατε την παρουσία μας και τη στάση μας επειδή δε μπορέσατε να την προσεγγίσετε. Να ξέρετε πως κι εσείς μας κάνατε καλό με τον τρόπο σας, αφού μας συσπειρώσατε  και μας κάνατε ν’αγωνιστούμε με  μεγαλύτερο σθένος. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαψεύσαμε τις προβλέψεις σας  για το ποσοστό μας.
Το «Τώρα ή Ποτέ»δεν  ήταν απλά ένας ευκαιριακός συνδυασμός για τις δημοτικές εκλογές του 2010. Είναι ένα κίνημα με ιδεολογία και στόχους που συνοψίζονται στον αγώνα για την πρόοδο και το καλό του τόπου μας.
Με γνώμονα  αυτό το στόχο θα αγωνιστούμε από τη θέση που μας δώσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι εκλογές μπορεί να τέλειωσαν για μας, το «Τώρα ή Ποτέ» όμως όχι απλά δεν τέλειωσε, αλλά μόλις τώρα αρχίζει. Σας καλούμε  να πλαισιώσετε το κίνημά μας και να κάνετε ισχυρή τη φωνή μας.
Σχετικά με το ερώτημα: «Και τώρα τι θα κάνουμε;; Ποιον θα ψηφίσουμε στο δεύτερο γύρο;;»  απαντάμε πως είμαστε σταθεροί στη θέση μας  πως καμιά  από τις δυο άλλες προτάσεις δεν είναι αξιόπιστη και πως ο κάθε ψηφοφόρος ορίζει την ψήφο του. Από κει και πέρα ο καθένας  είναι έτσι κι αλλιώς ελεύθερος  να διαμορφώσει  την άποψή του  είτε επιλέγοντας το «μη χερον»  είτε όχι  και να πράξει κατά συνείδησιν.
Εκ μέρους του κινήματος

Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου